Verzending & Levering

Kamagra Divider

Verzending

Wij verzenden onze producten op een zeer discrete wijze. Dit doen wij omdat we snappen dat onze producten niet voor alle ogen geschikt zijn en voor sommige een geheimpje voor eigen bestwil. Onze produchten worden welliswaar in de bijbehorende strips geleverd zodat men kan herkennen dat dit geen replica tabletten zijn. Deze strips versturen wij in geen-licht doorlaatbare bruine bubbeltjes plastic enveloppen. De informatie op deze enveloppen betreft alleen een sticker met uw naam en adresgevens. Informatie over de inhoud of afzender wordt dus niet aangeven. Daarnaast versturen wij in de meeste gevallen leveringen zonder track & trace, want ook wij moeten onze privacy waarborgen. Voor uw bestelling hoeft u dus ook niet thuis aanwezig te zijn. Onze bestellingen passen altijd in de brievenbus.

Levertijd

Zoals op de website is aangegeven is de gemiddelde levertijd 1-3 WERKdagen. De dagen dat PostNL post bezorgd is van dinsdag t/m zaterdag. Wanneer u donderdag na 20:00 besteld, wordt uw bestelling pas op maandag in behandeling genomen, deze wordt dinsdag op zijn vroegst dinsdag geleverd. Helaas kan het soms voorkomen dat een levering vertraagd. Graag verzoeken wij dan ook om pas na 5 WERKdagen contact met ons op te nemen. Ons advies is dan ook, bestel tijdig, en bestel alvast opnieuw wanneer de voorraad bijna is opgesnoept. Dan bent u altijd verzekerd van een functionele penis.

Wacht u al langer dan 10 dagen? Neem dan direct via de livechat contact op met onze klantenservice.

Leveren jullie ook buiten Nederland?

Nee wij leveren alleen binnen Nederland. Hier maken wij geen uitzonderingen voor.

Kan ik mijn bestelling naar een afhaalpunt laten verzenden?

Nee dat is niet mogelijk. Hier kunnen wij geen licentie voor krijgen. Indien u zelf het adres van een afhaalpunt heeft ingevoerd, dan is uw bestelling in de desbetreffende brievenbus bezorgd. Vaak wordt dit soort post direct weggegooid.